
ggo | ||||||||||||
16 de DESEMBRE 2011: JORNADES TÈCNIQUES DE GESTIÓ EMPRESARIAL I MÀRQUETING | ||||||||||||
PDF JORNADA |
||||||||||||
|
||||||||||||
* 12h. Visita a la Planta làctia del Grup Leche Pascual. Gurb (VIC) | ||||||||||||
* 14h. Dinar al Restaurant Can Pamplona. Vic ( és necessari reservar el dinar) | ||||||||||||
* 16h. L'empresa, disseny i execució. Una visió conjunta de com el màrqueting i les finances poden ajudar a construir la nostra empresa. | ||||||||||||
Jornada oberta a tothom, amb inscripció prèvia per al dinar. |
||||||||||||
DIFUSIÓ I PRESENTACIÓ DE LA GUIA DE PRÀCTIQUES CORRECTES D'HIGIENE | ||||||||||||
Us volem donar a conèixer la nostra Guia, d'ús voluntari i molt aconsejable per al dia a dia de la vostra explotació. Per tal de donar-la a conèixer anirem arreu de Catalunya en el marc de les fires més representatives de casa zona. 15 d'abril 2011. Mercat del Ram de Vic. 29 de Setembre. Fira de Sant Miquel a Lleida. 29 de Novembre. Facultat de Veterinària. Si voleu rebre més informació i actualitzada podeu enviar-nos un mail a caprino@arcc.cat |
||||||||||||
|
||||||||||||
15 d'abril 2011: JORNADES DEL
MERCAT DEL RAM DE VIC, 17:50 Edifici del Sucre, Auditori
Maria Vidal d'Abadal Aquesta Jornada Tècnica pretén treballar la situació del marcat mitjançant propostes innovadores com la venda directa i les diferentes línies d'ajut que hi ha disponibles per al sector en aquests moments. També es presenta la Guia de Pràctiques Correctes d'Higiene, una eina pràctica i actual que ha de permetre als ramaders de l'oví i cabrum complir amb les normatives que els afecten directament. TRÍPTIC INFORMATIU DE LA JORNADA |
